Valjalo bi pohoditi online edukacije zbog radoznalosti i želje za učenjem. Zbog znatiželje za novim idejama.

To ne smije zamrijeti u odrasloj dobi. Što je život bez nadahnuća i inspiracije? I postoji li veća, veličanstvenija inspiracija od Prirode? Životinje i u odrasloj dobi su radoznale, bilje posebnim sustavom šalje informacije međusobno, o novostima, o učenjima, samo čovjek ne vidi da je srce djeteta jedino živo. Hranite crtu radoznalosti za znanjem u sebi. 

Prirodne zubne paste

Jeste li znali da jedan dio zubne paste htjeli – ne htjeli uvijek progutamo ili na drugi način završi u našem tijelu? Zanima vas prirodan način života? Želite na prirodan način tretirati usnu šupljinu, prati zube a ujedno podizati respiratorni imunitet? Pozivam vas na radionicu izrade prirodnih pasti za zube!

Ispodpazušna mazala

Jeste li znali da sve što nanesete na pazuhe ulazi u vaš krvotok u roku od par minuta.

Ovo je pogotovo bitno za žene, za zdravlje grudi ali i kože općenito na području sve do lica, uključujući i utjecaj na područje vrata gdje je smještena štitna žlijezda.

Uljni macerati

Voljeli biste naučiti izrađivati uljne macerate? Možda poneki i izrađujete ali imate osjećaj da u cijeloj priči ispod površine sigurno postoji nešto više? Čaroban svijet ljekovitih pripravaka koji vuku upotrebu još od praiskonskih vremena… Naoko tako jednostavni, s druge strane tako mistični, s treće strane uvijek pomalo nedorečeni…

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu