Prirodne zubne paste

Jeste li znali da jedan dio zubne paste htjeli – ne htjeli uvijek progutamo ili na drugi način završi u našem tijelu?

Ako vas zanima prirodan način života, truditi se živjeti i jesti zdravo, ali još uvijek koristite kupovnu pastu za zube – ovo je edukacija za vas.

Otkriti ću vam provjerene recepture kojima i vi možete izraditi u kućnoj radinosti preparate za usnu šupljinu. Ovi preparati su neškodljivi, sigurni za upotrebu, 100% prirodni, praktični, izrazito ukusni, podižu imunitet usne šupljine i respiratorni imunitet, zajamčeno čiste zube i što je najbolje – oni su zaista ljekoviti.

Kada si sami izradite zubnu pastu kako ćete naučiti na edukaciji, možete biti sigurni da u njima nema nikakvih štetnih sastojaka.Već godinama izrađujem i učim druge kako izraditi prirodne paste za zube, a sada i vas pozivam da sudjelujete na mojoj online edukaciji i na lak, zabavan i jednostavan način izradite pastu za zube za sebe, svoju obitelj i prijatelje.

Na edukaciji  ću vas na jednostavan način, korak po korak, naučiti zašto izabrati koji sastojak, kako točno on djeluje na vas, potaknuti vas na kreativnost i osmišljavanje personaliziranih pasti i preparata, i otvoriti cijeli jedan svemir upotrebe ljekovitih preparata. Njihovom upotrebom primijetit ćete da više nemate jutarnjeg zadaha! Prirodne paste za zube nisu samo paste nego ljekoviti pripravci koji će vas oduševiti!

Naučit ćete kako izraditi sljedeće proizvode:

 • zubna pasta s kokosom
 • kremasta zubna pasta
 • jednostavna zubna pasta
 • slatka desert kombinacija
 • večernja zubna pasta
 • jutarnja zubna pasta
 • pasta protiv upale zubnog mesa i paradentoze
 • pasta protiv prehlade za dizanje imuniteta
 • pasta za ravnotežu ženskih hormona
 • osvježivač daha i mozga
 • vodica za ispiranje usta

Nakon kupnje edukacije imate slobodnu neograničenu mogućnost nebrojeno puta u bilo koje vrijeme i bilo gdje pregledavati kupljenu edukaciju u trajanju od 30 dana, osim ako za neki poseban paket nije navedeno drugačije.

Zašto? Zato što da ste na tu istu edukaciju/radionicu došli kod mene osobno mogli biste ju vidjeti samo jednom, bez reprize, u vrijeme kada točno propišem da se održava, možda biste imali i putne troškove puta do Rijeke, možda biste morali uzeti dan godišnjeg… Velika je prednost moći ove online edukacije gledati koliko god puta želite bilo gdje se nalazite. Zašto na određen rok? Zato što da nema roka, kupili biste ju, ili dobili na poklon od nekoga, spremili link i zaboravili na nju! A meni je bitno da ove radionice zaista zažive u vašem praktičnom iskustvu! Da izrađujete te proizvode, da ih poklanjate bližnjima, da ih i sami koristite, da se priča o Prirodi širi dalje i dublje :).

0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu