Moje ime je Martina Bogdanić, stručnjakinja sam za ljekovito bilje, fitoaromaterapeutkinja školovana kod Stribora Markovića. Uža specijalnost mi je polje tradicionalnog travarstva, znanja prenošenog od žena u obitelji. Obučavam zainteresirane pojedince kroz edukacije, radionice i individualna savjetovanja. Stalo mi je do toga da se bespovratno zaljubite u ovaj čaroban dio Prirode. U tome će Vam pomoći moje 20-godišnje praktično terapeutsko iskustvo ljekovitim biljem kroz dijagnostička savjetovanja, kao i više tisuća sati održanih predavanja na temu ljekovitog bilja. Upotreba ljekovitog bilja u svakodnevnom životu je jednostavna, duboka, praktična, učinkovita i sigurna. Ja ću vas na jednostavan i zanimljiv način (korak po korak ) naučiti kako.

Autorica sam niza radionica, tečajeva i edukacija, formulatorica prirodne kozmetike s više tisuća recepata, autorica preko 350 članaka o ljekovitom bilju, autorica plakata„Ljekovito bilje Hrvatske“. Predavala sam na skoro svim festivalima koji se bave ljekovitim biljem, gostovala u različitim emisijama. Posljednjih godina poseban fokus imam na duhovni rad s ljekovitim biljem, pogotovo vezano uz ženski duhovni rast. Certificirana sam Moon Mother II stupnja direktno od Mirande Gray.

Živim ljekovito bilje i fitoaromaterapiju, autentična sam, imam veliko praktično znanje na livadi/Planini i u terapijama. Radim isključivo s energetski čistim divljim ljekovitim biljem čije djelovanje sinergijski potpomažem osim znanjima iz tradicionalnog travarstva i fitoaromaterapije i direktnim uvidima iz Prirode ali i znanjima iz područja psihosomatike.

Neke od autorskih radionica i tečajeva:

– „Edukacije iz travarstva i fitoaromaterapije“ u trajanju od 120 nastavnih sati s puno praktičnog rada i terenske nastave

– „Kompakt intenzivi u prirodi – travarstvo i fitoaromaterapija“ u trajanju od 4 dana 4/24

– „Radionice izrade prirodne kozmetike“, druge u Hrvatskoj radionice izrade prirodne kozmetike, u trajanju dva dana po 12 sati, 2 x 12 h

– „Radionica izrade prirodnih zubnih pasti“, prve u Hrvatskoj

– „Radionice izrade ispodpazušnih mazala“, prve u Hrvatskoj

– Tijekom godina različite segmentirane autorske radionice

– Različite autorske individualne/privatne radionice po narudžbi za osobe koje ne žele ići na grupne radionice iz različitih razloga

– „Buđenje svetosti Žene“, autorska radionica u trajanju od 4 dana 4/24, povezuje duhovni aspekt ljekovitog bilja, psihosomatiku, faze menstrualnog ciklusa, 4 elementa, 4 faze mjeseca, 4 godišnja doba

– Radionica vaginalnih parnih kupki, autorska radionica naslanja se na tradiciju, u trajanju od 4 sata

Tijekom godina objavljivala sam na različitim portalima i tiskovinama što kroz serije članaka što kroz dugogodišnje kolumne, mišljenje stručnjaka i slično (SENSA, Novi list, Glas Istre, 24SATA, Večernji list, Naturala.hr, biovrt.com, Burza.com.hr, Čarobna šuma, Atma i drugi.)

Prirodne zubne paste

Jeste li znali da jedan dio zubne paste htjeli – ne htjeli uvijek progutamo ili na drugi način završi u našem tijelu? Zanima vas prirodan način života? Želite na prirodan način tretirati usnu šupljinu, prati zube a ujedno podizati respiratorni imunitet? Pozivam vas na radionicu izrade prirodnih pasti za zube!

Ispodpazušna mazala

Jeste li znali da sve što nanesete na pazuhe ulazi u vaš krvotok u roku od par minuta.

Ovo je pogotovo bitno za žene, za zdravlje grudi ali i kože općenito na području sve do lica, uključujući i utjecaj na područje vrata gdje je smještena štitna žlijezda.

Uljni macerati

Voljeli biste naučiti izrađivati uljne macerate? Možda poneki i izrađujete ali imate osjećaj da u cijeloj priči ispod površine sigurno postoji nešto više? Čaroban svijet ljekovitih pripravaka koji vuku upotrebu još od praiskonskih vremena… Naoko tako jednostavni, s druge strane tako mistični, s treće strane uvijek pomalo nedorečeni…

Izrada ljekovitih tinktura

U ovoj edukaciji naučiti ću vas kako da pravilno izradite ljekovite tinkture; što su tinkture, kako se ispravno pripravljaju, za što se koriste i kako se primjenjuju, na što se sve treba obratiti pažnju i koliko često se smiju koristiti, kako i na kojoj temperaturi se čuvaju, koliki im je rok trajanja, i mnoge druge zanimljivosti.

Izrada ljekovitih masti

U ovoj edukaciji naučiti ćete; što su ljekovite masti, kakve vrste ljekovitih masti postoje, izrada masti sa i bez životinjskih sirovina, kako izraditi ljekovite masti od gaveza, nevena, smreke, jele, bora, majčine dušice, kantariona, stolisnika, ružmarina, lovorovih bobica i drugih biljaka, kao i za što se koriste koje određene masti.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu