Ponuda online edukacija o izradi preparata

Izrada ljekovitih tinktura

U ovoj edukaciji naučiti ću vas kako da pravilno izradite ljekovite tinkture; što su tinkture, kako se ispravno pripravljaju, za što se koriste i kako se primjenjuju, na što se sve treba obratiti pažnju i koliko često se smiju koristiti, kako i na kojoj temperaturi se čuvaju, koliki im je rok trajanja, i mnoge druge zanimljivosti.

Izrada ljekovitih masti

U ovoj edukaciji naučiti ćete; što su ljekovite masti, kakve vrste ljekovitih masti postoje, izrada masti sa i bez životinjskih sirovina, kako izraditi ljekovite masti od gaveza, nevena, smreke, jele, bora, majčine dušice, kantariona, stolisnika, ružmarina, lovorovih bobica i drugih biljaka, kao i za što se koriste koje određene masti.

Prirodne zubne paste

Jeste li znali da jedan dio zubne paste htjeli – ne htjeli uvijek progutamo ili na drugi način završi u našem tijelu? Zanima vas prirodan način života? Želite na prirodan način tretirati usnu šupljinu, prati zube a ujedno podizati respiratorni imunitet? Pozivam vas na radionicu izrade prirodnih pasti za zube!

Ispodpazušna mazala

Jeste li znali da sve što nanesete na pazuhe ulazi u vaš krvotok u roku od par minuta.

Ovo je pogotovo bitno za žene, za zdravlje grudi ali i kože općenito na području sve do lica, uključujući i utjecaj na područje vrata gdje je smještena štitna žlijezda.

Uljni macerati

Voljeli biste naučiti izrađivati uljne macerate? Možda poneki i izrađujete ali imate osjećaj da u cijeloj priči ispod površine sigurno postoji nešto više? Čaroban svijet ljekovitih pripravaka koji vuku upotrebu još od praiskonskih vremena… Naoko tako jednostavni, s druge strane tako mistični, s treće strane uvijek pomalo nedorečeni…

Zašto online edukacije? Zato da ih možete pratiti iz udobnosti svoga doma, u vrijeme kada vama odgovara.

Zaljubite se u ljekovito bilje i saznajte sve tajne sigurne, jednostavne i praktične upotrebe ljekovitog bilja i eteričnih ulja. Edukacije i radionice obiluju praktičnim uputama proizašlim iz dugogodišnjeg iskustva, detaljne su, vesele i kreativne. Prosječno vrijeme trajanja je oko sat vremena.

 

Udobno se smjestite i krenite. Uživat ćete!

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu