Ponuda online edukacija

Prirodne zubne paste

Jeste li znali da jedan dio zubne paste htjeli – ne htjeli uvijek progutamo ili na drugi način završi u našem tijelu? Zanima vas prirodan način života? Želite na prirodan način tretirati usnu šupljinu, prati zube a ujedno podizati respiratorni imunitet? Pozivam vas na radionicu izrade prirodnih pasti za zube!

Ispodpazušna mazala

Jeste li znali da sve što nanesete na pazuhe ulazi u vaš krvotok u roku od par minuta.

Ovo je pogotovo bitno za žene, za zdravlje grudi ali i kože općenito na području sve do lica, uključujući i utjecaj na područje vrata gdje je smještena štitna žlijezda.

Uljni macerati

Voljeli biste naučiti izrađivati uljne macerate? Možda poneki i izrađujete ali imate osjećaj da u cijeloj priči ispod površine sigurno postoji nešto više? Čaroban svijet ljekovitih pripravaka koji vuku upotrebu još od praiskonskih vremena… Naoko tako jednostavni, s druge strane tako mistični, s treće strane uvijek pomalo nedorečeni…

Zašto online edukacije? Zato da ih možete pratiti iz udobnosti svoga doma, u vrijeme kada vama odgovara.

Zaljubite se u ljekovito bilje i saznajte sve tajne sigurne, jednostavne i praktične upotrebe ljekovitog bilja i eteričnih ulja. Edukacije i radionice obiluju praktičnim uputama proizašlim iz dugogodišnjeg iskustva, detaljne su, vesele i kreativne. Prosječno vrijeme trajanja je oko sat vremena.

Naručite edukaciju, radionicu ili neku drugu uslugu (ili mi samo pošaljite upit, komentar i sl) preko narudžbenice.

Nakon narudžbe, poslati ću vam ponudu za plaćanje, te nakon uplate link na radionicu.  Udobno se smjestite i krenite. Uživat ćete!