Uljni macerati

Voljeli biste naučiti izrađivati uljne macerate? Možda poneki i izrađujete ali imate osjećaj da u cijeloj priči ispod površine sigurno postoji nešto više?

Čaroban svijet ljekovitih pripravaka koji vuku upotrebu još od praiskonskih vremena… Naoko tako jednostavni, s druge strane tako mistični, s treće strane uvijek pomalo nedorečeni…

U radionici o izradi uljnih preparata vodit ću vas korak po korak, dat ću vam brojne primjere i ideje o biljkama koje možete koristiti za uljne macerate, odgovorit ću na mnogobrojna praktična pitanja koja vas ponekad muče, dati drugačiji pogled na ovaj divan medij. 

U radionici ću vas nepovratno zaljubiti u uljne macerate. Meke kao svila, mirišljave kao parfem, iscjeljujuće kao planinsko čarobno bilje.

Naučit ćete:

 • primjena uljnih macerata
 • dermalno i oralno korištenje
 • kantarion, rosopas, majčina dušica i drugo bilje u maceratu
 • kada i zašto dolazi do kvarenja macerata
 • moji omiljeni macerati
 • tajne dobrog uljnog macerata od smilja
 • mast od kantariona

Nakon kupnje edukacije imate slobodnu neograničenu mogućnost nebrojeno puta u bilo koje vrijeme i bilo gdje pregledavati kupljenu edukaciju u trajanju od 30 dana, osim ako za neki poseban paket nije navedeno drugačije.

Zašto? Zato što da ste na tu istu edukaciju/radionicu došli kod mene osobno mogli biste ju vidjeti samo jednom, bez reprize, u vrijeme kada točno propišem da se održava, možda biste imali i putne troškove puta do Rijeke, možda biste morali uzeti dan godišnjeg… Velika je prednost moći ove online edukacije gledati koliko god puta želite bilo gdje se nalazite. Zašto na određen rok? Zato što da nema roka, kupili biste ju, ili dobili na poklon od nekoga, spremili link i zaboravili na nju! A meni je bitno da ove radionice zaista zažive u vašem praktičnom iskustvu! Da izrađujete te proizvode, da ih poklanjate bližnjima, da ih i sami koristite, da se priča o Prirodi širi dalje i dublje :).

0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu