Valjalo bi pohoditi online edukacije zbog zdravlja. Jer je ono najvažnije, kažu ljudi. Ali zdravlje nije samo odsustvo bolesti. Zdravlje je mogućnost da se vidi lijepo, da se od srca smije, veseli gostu, zdravlje je mogućnost da se gušta na suncu i s uživanjem proteže ujutro.

Zdravlje je mogućnost da se osjeti sreća. Online edukacije o ljekovitom bilju da se stane na loptu, s uživanjem duboko udahne. Zbog zdravlja, s guštom koji rasplinjuje stres, da se veseliš izradi ljekovitog pripravka. 

Prirodne zubne paste

Jeste li znali da jedan dio zubne paste htjeli – ne htjeli uvijek progutamo ili na drugi način završi u našem tijelu? Zanima vas prirodan način života? Želite na prirodan način tretirati usnu šupljinu, prati zube a ujedno podizati respiratorni imunitet? Pozivam vas na radionicu izrade prirodnih pasti za zube!

Ispodpazušna mazala

Jeste li znali da sve što nanesete na pazuhe ulazi u vaš krvotok u roku od par minuta.

Ovo je pogotovo bitno za žene, za zdravlje grudi ali i kože općenito na području sve do lica, uključujući i utjecaj na područje vrata gdje je smještena štitna žlijezda.

Uljni macerati

Voljeli biste naučiti izrađivati uljne macerate? Možda poneki i izrađujete ali imate osjećaj da u cijeloj priči ispod površine sigurno postoji nešto više? Čaroban svijet ljekovitih pripravaka koji vuku upotrebu još od praiskonskih vremena… Naoko tako jednostavni, s druge strane tako mistični, s treće strane uvijek pomalo nedorečeni…

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu