Zbog Prirode oko nas i Prirode u nama. Tek spoznajući prirodu oko nas polako učimo korak po korak spoznavati sebe.

Kako se opuštamo u prirodi oko nas, opuštamo se i u Prirodi sebe. Čarobne šalice mirisava čaja, svilene cvjetne pomade razmazane po ruci, meki jastuk od ljekovitog bilja, topla kupka od planinskog bilja… sve to bilje integrirano u i na nama vraća nam sjećanja na ono što smo nekad bili. 

Prirodne zubne paste

Jeste li znali da jedan dio zubne paste htjeli – ne htjeli uvijek progutamo ili na drugi način završi u našem tijelu? Zanima vas prirodan način života? Želite na prirodan način tretirati usnu šupljinu, prati zube a ujedno podizati respiratorni imunitet? Pozivam vas na radionicu izrade prirodnih pasti za zube!

Ispodpazušna mazala

Jeste li znali da sve što nanesete na pazuhe ulazi u vaš krvotok u roku od par minuta.

Ovo je pogotovo bitno za žene, za zdravlje grudi ali i kože općenito na području sve do lica, uključujući i utjecaj na područje vrata gdje je smještena štitna žlijezda.

Uljni macerati

Voljeli biste naučiti izrađivati uljne macerate? Možda poneki i izrađujete ali imate osjećaj da u cijeloj priči ispod površine sigurno postoji nešto više? Čaroban svijet ljekovitih pripravaka koji vuku upotrebu još od praiskonskih vremena… Naoko tako jednostavni, s druge strane tako mistični, s treće strane uvijek pomalo nedorečeni…

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu