Sonja DD

Informacija za sve ljubitelje prirode i one koji će to tek postati – Martina je nepresušni izvor informacija. Nesebično dijeli svoje znanje i svoja iskustva (top priča je o krezubom poskoku 🙂 ). Obzirom da sam pohađala i druge edukacije o fitoterapiji, mogu reći da Martina definitivno nema konkurencije.
Predavanja su zanimljiva, nekad traju i duže od planiranih 2h, sve se čini tako jednostavno… Ipak, nakon odslušanih predavanja redovito se javlja nered u glavi od silnih informacija koje se moraju „slegnuti“. Zato je super da se predavanja mogu opet preslušati.
Nakon odslušanih predavanja dolaze terenske nastave. To je mrak!!! Uživo vidiš biljku, ubereš. opipaš, mirišeš, … a Martina priča zanimljive priče o svakoj od njih. Ponovi i što je rekla na predavanju i još malo proširi. Herbarij je nakon svake terenske sve puniji i korisniji 🙂
Sad s odmakom od skoro godinu dana od početka Martinine edukacije mogu reći da je to najbolje uloženo vrijeme i novac. Još moram puuuno učiti o ljekovitim svojstvima biljaka, ali za svaku informaciju koju trebam više ni ne otvaram brdo knjiga o biljkama koje imam kod kuće – pogledam bilješke s predavanja i terenske, pogledam članke na raznim portalima za koje je pisala, i to je to.
U svakom slučaju, tko se ne ubaci u Martinin edukativni vlak, tko ne krene na prekrasno putovanje biljnim svijetom, propušta jako puno… Ove edukacije vrijede svake minute i svakog centa (prije svake lipe)! I puno više od toga! Ne oklijevajte, nećete požaliti! Baš naprotiv! 🙂

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu