S.D.

Draga Martina,
igrokaz u kojem živimo zadnje dvije godine vratio me na početne postavke. Shvatila sam da uopće nemam kontakt s prirodom u ludom ritmu života. Iz tog razloga odlučila sam napraviti “Great reset”, ali samo u svom životu.
Počela sam sve više čitati o samoniklom i ljekovitom bilju. Upisala sam, nadobudno, jedan prilično skup tečaj fitoterapije i …. tečaj nije ispuno moja očekivanja. No kako se sve stvari u životu događaju s razlogom koji mi ne vidimo u danom trenutku, na tom tečaju sam upoznala jednu prekrasnu osobu koja me informirala da će Martina Bogdanić organizirani online edukacija o ljekovitom bilju! I tako je počelo!
Već prvo predavanje, kad nije radio kompjutor, me oduševilo! Tako spontan pristup! Imala sam osjećaj da sjedimo u istoj prostoriji, a ne da sam na online edukaciji! Svaki ponedjeljak i srijedu moji ukućani su znali da me ne smiju smetati jer ja slušam i gledam Martinu 🙂 Toliko korisnih informacija sam dobila, toliko odličnih savjeta, upozorenja, a prepričane dogodovštine ću zauvijek pamtiti (krezubi poskok, kantarion i sunce, neumjerenost u jedenju sušenih marelica, djelovanje pojedenih bobica bazge, …. ). Sumarno, ova je edukacija baš onakva kakvu sam tražila! Od genijalne predavačice, načina predavanja do sadržaja edukacije. Ako netko želi naučiti što je ljekovito bilje, kako djeluje, gdje raste, kada i koji dio se skuplja, …i puno primjera iz prakse – ovo je savršena edukacija!
Veselim se terenskoj nastavi i nadam se da ću proći testni razgovor za upis u naprednu grupu 🙂

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu