DOBRODOŠLI

Dobrodošli u čarobni svijet ljekovitog bilja na platformu za online edukacije.

Moje ime je Martina Bogdanić. Travarka sam, fitoaromaterapeutkinja, edukatorica i stručnjakinja za tradicionalno travarstvo.

Ljekovito bilje živim punim plućima više od 20 godina. Sa 14 godina biljem sam sebe izliječila od izuzetno jakog neurodermatitisa koji nije reagirao na medicinske tretmane, sa 18 godina počela sam raditi čajne mješavine i preparate za druge. Nakon toga učim, kreiram, formuliram prirodnu kozmetiku, predajem o ljekovitom bilju, održavam edukacije, pišem mnoštvo članaka i kolumni. 

Kroz edukacije, radionice i individualna savjetovanja do sad sam obučila na tisuće zaljubljenika u prirodu kako prepoznati ljekovito bilje, povezati se s njim i napraviti ljekovite pripravke. Sa mnom možete naučiti kako upotreba ljekovitog bilja u svakodnevnom životu i za vas može biti jednostavna, duboka, praktična, učinkovita i sigurna.

Zadnjih 8 godina posvećena sam duhovnom radu sa ljekovitim biljem sa posebnim fokusom na žensku duhovnost. Djelujem u Rijeci pa su ove online edukacije dobra prilika za ljude koji žele iz udobnosti vlastitog doma, bilo gdje na svijetu, naučiti korisnu, učinkovitu i sigurnu upotrebu ljekovitog bilja i eteričnih ulja. 

Uživajte!

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu