Sanja

Veoma sam zahvalna za boravak u predivnoj kući Stone&Strow u Mošćenicama. Prekrasna je i podržavajuća, povezana i stopljena s predivnim okolišem. Prvi put sam imala priliku hodati po glinenom podu koji uz to i atraktivno izgleda.

Imam osjećaj kao da smo tamo boravili puno duže od 4 dana! Vjerujem da je to zbog mnoštva sadržaja radionice, ali i same magije mjesta.

Bilo je tako lako povezati se sa ženama koje su sudjelovale na radionici. Kokreirale smo podržavajuću, suptilnu, žensku energiju uz koju je sve proteklo glatko, a ipak transformirajuće i nadahnjujuće. Uvijek sam voljela neformalno učenje, a ova radionica mi je donijela niz novih uvida koje svakako želim podržavati u svakodnevici.
Hvala ti, draga Martina, za sav trud koji si uložila da se osjećamo posebno – ženstveno i njegovano, podržavajuće i čarobno.
Osobno sam imala priliku vidjeti božansku iskru u očima – ogledalu duše svih žena na radionici. Nadam se da ću se odvažiti sve više pokazivati svoju. Hvala ti na poklonima u koje si uložila toliko truda i ljubavi! Čuvam škrinjicu s mazalicama kao posebnu dragocjenost. Svaki put kad upotrijebim nešto iz nje, mirisi me prenesu u Mošćenice…

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu