Trgovina

Ispodpazušna mazala

55,00  (414,40 kn)

Naučit ćete izradu sljedećih preparata:

 • maska za detox pazuha
 • roll on
 • mazalo s bijelom glinom
 • tajno ispodpazušno mazalo
 • žensko afrodizijačko mazalo
 • protuvirusni ispodpazušni aktivator
 • relex kombinacija
 • muška afrodizijačka kombinacija
 • dječja ispodpazušna mazala
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRKKategorija:

Jeste li znali da sve što nanesete na pazuhe ulazi u vaš krvotok u roku od par minuta. Ovo je pogotovo bitno za žene, za zdravlje grudi ali i kože općenito na području sve do lica, uključujući i utjecaj na područje vrata gdje je smještena štitna žlijezda.

Godinama izrađujem ispodpazušna mazala, a sada i vas pozivam da sudjelujete na mojoj online edukaciji i na lak, zabavan i jednostavan način naučite ih izraditi za sebe, svoju obitelj i prijatelje.

Ova mazala nisu dezodoransi jer im prvotna svrha nije miris iako mirišu fantastično. Nisu niti antiperspiranti jer ne sprečavaju znojenje. Ovo su njegujuća, prirodna mazala s kojima će se vaša pazuha preporoditi. U njima nema ničega škodljivog za vaše zdravlje, štoviše njihov sastav može djelovati na podizanje imuniteta.

U radionici ću vas jednostavno korak po korak naučiti kako napraviti personalizirana ispodpazušna mazala, sigurna za upotrebu, jednostavna za izradu, ljekovita za tijelo i dušu. Naučit ću vas puno i o eteričnim uljima koja ćete koristiti u izradi, te na veseo, kreativan način potaknuti da ih i sami izrađujete s potpunom sigurnošću kako i zašto dodajete koji sastojak.

Nakon kupnje edukacije imate slobodnu neograničenu mogućnost nebrojeno puta u bilo koje vrijeme pregledavati kupljenu edukaciju u trajanju od 30 dana, osim ako za neki poseban paket nije navedeno drugačije.

Zašto? Zato što da ste na tu istu edukaciju/radionicu došli kod mene osobno mogli biste ju vidjeti samo jednom, bez reprize, u vrijeme kada točno propišem da se održava, možda biste imali i putne troškove puta do Rijeke, možda biste morali uzeti dan godišnjeg… Velika je prednost moći ove online edukacije gledati koliko god puta želite. Zašto na određen rok? Zato što da nema roka, kupili biste ju, ili dobili na poklon od nekoga, spremili link i zaboravili na nju! A meni je bitno da ove radionice zaista zažive u vašem praktičnom iskustvu! Da izrađujete te proizvode, da ih poklanjate bližnjima, da ih i sami koristite, da se priča o Prirodi širi dalje i dublje :).

0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu