Trgovina

Edukacije o ljekovitom bilju 2024 s terenskim nastavama

400,00  (3.013,80 kn)

Online Edukacije o ljekovitom bilju, teorijska i praktična predavanja te terenske nastave. U 2024. godini imamo 10 ljetnih termina terenske nastave te 3 jesenska, možete odabrati onaj koji vama odgovara (jedan, više njih ili svaki).

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRKSKU: EDU2024Kategorija:

Program edukacija je organiziran online, tako da se možete priključiti iz udobnosti vlastita doma, te ne morate putovati 2 x tjedno u Rijeku. Potrebni su vam kompjuter (ili mobitel), bilježnica, šalica čaja, i čarobno putovanje počinje 🙂
Online edukacije o ljekovitom bilju snimljene su i možete ih pogledati kada god Vama odgovara. Bit će dostupne za neograničen broj pregleda do prosinca 01.12.2024.

Edukacija sadrži  minimalno 45 sati nastave:

 • 36 sati online predavanja teorije o ljekovitom bilju po tematskim cjelinama sukladno nastavnom planu (dolje u nastavku je link na nastavne tematske cjeline sa popisom biljaka koje se obrađuju)
 • online predavanje s praktičnim prikazom izrade ljekovitih masti, uljnih macerata, tinktura i sirupa
 • pristup  PDF materijalima koji prate svako predavanje u vidu fotografija, rasprostranjenosti, zabilješki o djelovanju biljaka, napomena o mogućim nuspojavama, upozorenja o sličnim biljkama sa kojima je moguća zamjena i sl.
 • snimke dodatnih tema vezanih za ljekovito bilje i prirodu, gostujuća predavanja stručnjaka u  njihovim nišama vezanim uz prirodu
 • mogućnost pristupa zatvorenoj grupi na FB u kojoj možete postavljati pitanja
 • terenska nastava – cjelodnevna nastava u prirodi od svibnja do listopada, isključivo vikendom. Terenske nastave nisu obavezne, dodatno se naplaćuju 46 eura po danu (plaćanje u vrijeme terena).

Za praćenje predavanja dovoljni su kompjuter (ili mobitel), bilježnica i šalica čaja.

Ovaj program se provodio kroz 4 godine, svake 4 godine mijenjamo program. Edukacije u ovom obliku više neće biti dostupne sljedeće godine. Sada vam je prilika da upišete ovaj iznimno popularni program po pristupačnoj cijeni.

Iako ove edukacije nisu certificirane (ne upisuju se u radnu knjižicu), zbog živog praktičnog znanja koje proizlazi iz primjera u praksi, vrlo često ih upisuju upravo ljudi koji su negdje drugdje završili certificirane programe. Svi oni koji dođu na minimalno jednu terensku nastavu dobiti će uvjerenje/potvrdu od mog obrta za fitoaromaterapiju da su uspješno završili teorijska i praktična predavanja te prisustvovali terenskoj nastavi sa ukupnim fondom od 45 sati edukacija. Svakako pogledajte dojmove naših polaznika (link na kraju teksta)

Završene  “Edukacije o ljekovitom bilju” preduvjet su apliciranja na upis za “Napredne edukacije o ljekovitom bilju”.  Za napredne edukacije poziv je usmjeren samo u privatne grupe svake generacije posebno.

TKO VODI EDUKACIJU: travarka i fitoaromaterapeutkinja Martina Bogdanić osobno

KADA: snimke predavanja dostupne su za pregled neograničen broj puta sve do 01.12.2024., možete ih pratiti u tempu koji vama odgovara.

ZAŠTO: jer se tradicionalno znanje o ljekovitom bilju nepovratno gubi, isto kao i poznavanje biljaka uživo na terenu, pored rijeke, u šumi, na livadi, na kamenjaru… Voditeljica edukacija osmislila je ovaj program na temelju svoje dugogodišnje prakse ( više od 25 godina terapeutskog djelovanja na polju ljekovitog bilja) sa životopisnim crticama o biljkama koje obrađujemo.

ZA KOGA: za sve, kreće se od nule ali se radi u slojevima, zanimljivo je i onima koji ne poznaju ali i onima koji već poznaju i koriste ljekovito bilje, čak i onima koji su već bili na tečajevima bilja – da obnove znanje, nadograde ga i otvore u svojim očima cijeli jedan novi svemir pogleda na ljekovito bilje.

ZA VIŠE INFORMACIJA I PLAN NASTAVE KLIKNITE OVDJE I UPOZNAJTE SE S TEMATSKIM CJELINAMA EDUKACIJE.

DOJMOVE POLAZNIKA EDUKACIJA PROČITAJTE KLIKOM OVDJE.

 

 

0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu