Trgovina

Edukacije o ljekovitom bilju 2024

400,00  (3.013,80 kn)

Online Edukacije o ljekovitom bilju, teorijska i praktična predavanja nakon kojih je moguće ići na terensku nastavu.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRKSKU: EDU2024Kategorija:
“Edukacije o ljekovitom bilju 2024”

Program edukacija je organiziran online, tako da se možete priključiti iz udobnosti vlastita doma, te ne morate putovati 2 x tjedno u Rijeku. Potrebni su vam kompjuter (ili mobitel), bilježnica i šalica čaja, i čarobno putovanje počinje 🙂
Online edukacije o ljekovitom bilju snimljene su i možete ih pogledati kada god Vama odgovara. Bit će dostupne do početka prosinca 2024.  ❤

Edukacija sadrži:

 • 36 sati online predavanja teorije o ljekovitom bilju po tematskim cjelinama sukladno nastavnom planu (dolje u nastavku je link na nastavne tematske cjeline sa popisom biljaka koje se obrađuju)
 • online predavanje sa praktičnim prikazom izrade ljekovitih masti, uljnih macerata, tinktura i sirupa
 • pristup  PDF materijalima koji prate svako predavanje u vidu fotografija, rasprostranjenosti, zabilješki o djelovanju biljaka, napomena o mogućim nuspojavama, upozorenja o sličnim biljkama sa kojima je moguća zamjena i sl.
 • snimke dodatnih tema vezanih za ljekovito bilje i prirodu, gostujuća predavanja stručnjaka u  njihovim nišama vezanim uz prirodu
 • mogućnost pristupa zatvorenoj grupi na FB u kojoj možete postavljati pitanja
 • terenska nastava – cjelodnevna nastava u prirodi od svibnja do listopada, isključivo vikendom. Terenske nastave nisu obavezne, dodatno se naplaćuju 46 eura po danu (plaćanje u vrijeme terena).

Za praćenje predavanja dovoljni su kompjuter (ili mobitel), bilježnica i šalica čaja.

Ovaj program se provodio kroz 4 godine, svake 4 godine mijenjamo program. Edukacije u ovom obliku više neće biti dostupne sljedeće godine. Sada vam je prilika da ovaj iznimno popularni program kupite po pristupačnoj cijeni.

Iako ove edukacije nisu certificirane na način da se upisuju u radnu knjižicu, zbog živog praktičnog znanja koje proizlazi iz primjera u praksi, vrlo često ih upisuju upravo ljudi koji su negdje drugdje završili certificirane programe. Svi oni koji dođu na minimalno jednu terensku nastavu dobiti će uvjerenje/potvrdu od mog obrta za fitoaromaterapiju da su uspješno završili teorijska i praktična predavanja te prisustvovali terenskoj nastavi sa ukupnim fondom od 45 sati edukacija.

Završene  “Edukacije o ljekovitom bilju” preduvjet su apliciranja na upis za “Napredne edukacije o ljekovitom bilju”.  Za napredne edukacije poziv je usmjeren samo u privatne grupe svake generacije posebno.

TKO VODI EDUKACIJU: travarka i fitoaromaterapeutkinja Martina Bogdanić osobno

KADA: snimke predavanja dostupne su za pregled neograničen broj puta sve do 01.12.2024., možete ih pratiti u tempu koji vama odgovara.

ZAŠTO: jer se tradicionalno znanje o ljekovitom bilju nepovratno gubi, isto kao i poznavanje biljaka uživo na terenu, pored rijeke, u šumi, na livadi, na kamenjaru… Voditeljica edukacija osmislila je ovaj program na temelju svoje dugogodišnje prakse ( više od 25 godina terapeutskog djelovanja na polju ljekovitog bilja) sa životopisnim crticama o biljkama koje obrađujemo.

ZA KOGA: za sve, kreće se od nule ali se radi u slojevima, zanimljivo je i onima koji ne poznaju ali i onima koji već poznaju i koriste ljekovito bilje, čak i onima koji su već bili na tečajevima bilja – da obnove znanje, nadograde ga i otvore u svojim očima cijeli jedan novi svemir pogleda na ljekovito bilje.

ZA VIŠE INFORMACIJA I PLAN NASTAVE KLIKNITE OVDJE I UPOZNAJTE SE S TEMATSKIM CJELINAMA EDUKACIJE.

DOJMOVE POLAZNIKA EDUKACIJA PROČITAJTE KLIKOM OVDJE.

 

 

0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu